Реклама

In memoriam: Почина Атанас Ковачевски

На 51 годишна возраст почина поранешниот новинар Атанас Ковачевски.

Zito baner

Ковачевски на пошироката јавност и беше познат од телевизиските екрани како новинар а потоа како портпарол на ЕВН. На социјалните мрежи утринава може да се видат бројни пораки од неговите пријатели кои се простуваат од него.

Agria

Ковачевски како новинар работеше во МРТВ и Канал 5.