Реклама

Гори фарма во месноста Венуле вечерва

pozar-kuka

Пожар во фарма во месноста Венуле е причина што неколку противпожарни возила вечерва, со вклучени сирени, се упатија кон јужниот излез на Велес.

Засега нема информации за обемот на пожарот, дали се во опасност човечки животи и стока во фармата.

Soopstenie 10.07.2020

Во моментов, пожарникарите интервенираат на гаснење на запалената фарма.

Повеќе информации и детали за пожарот се очекуваат за утре.

Можеби ќе ве интересира:

Реклами