Концертите се враќаат во Македонија – по протоколи и задолжително носење маски

„Концертите се враќаат во Македонија. Успеавме да се договориме со Министерството за здравство концертите да се вратат во Македонија под повеќе од достоинствени услови за публиката да може да ужива, а сепак по протоколи (заштитни маски и скратени капацитети) за безбедно одржување“, соопштија денеска од продукцијата „Авалон“. И министерот Венко Филипче, потврди дека е спремен … Продолжи со читање Концертите се враќаат во Македонија – по протоколи и задолжително носење маски