360 степени: Чулев „уловен“ со службено возило на средба со граѓани во Долно Лисиче

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев вечерва, во екот на изборната кампања во земјава, бил на средба со граѓани во Долно Лисиче, Скопје, како што потврдија и од неговиот кабинет. Чулев, според информации на „360 степени“, бил на средбата со службено возило, а бил придружуван од најмалку уште едно возило на МВР. Службените возила може … Продолжи со читање 360 степени: Чулев „уловен“ со службено возило на средба со граѓани во Долно Лисиче