недела, 25 октомври, 2020
Реклама

Ден со најмногу заразени во Босна, имаат дури 310 нови случаи на коронавирус

Bosna Korona 1

Денес во Босна и Херцеговина се регистрирани 310 нови случаи на коронавирус, потврдија тамошните здравствени институции.

Во Босна и Херцеговина направени се 65 694 тестови , а коронавирусот е потврден кај 3 320 лица. Досега се опоравиле 1425 пациенти, додека 1822 случаи во моментот се активни.

Можеби ќе ве интересира: