Реклама

(ВИДЕО) Ненад Коциќ: Почитувајте ги мерките за да спречиме ширење на вирусот во Велес

Претседателот на Советот на општина Велес Ненад Коциќ преку видео обраќање, апелира до Велешани да ги почитуваат мерките за заштита од ширење на коронавирусот. Коциќ, кој е лекар по професија, вели дека одговорноста е на сите и дека од граѓаните зависи дали вирусот ќе се прошири и во Велес.

Zito baner

Погледнете го видео обраќањето:

Agria