Реклама

Горан Стојановски прогласи победа во Чашка

Кандидатот на СДСМ и досегашен градоначалник на Чашка, Горан Стојановски, пред малку на својата фејсбук страница прогласи победа на локалните избори за прв човекџна општината.

Zito akcija 640x289px

“Грандиозна победа! Ви Благодарам на сите за поддршката! Продолжуваме заедно во новиот 4 годишен мандат!”, напиша Стојановски.

Agria

Во вториот круг на локалните избори за Општина Чашка влегоа кандидатот на СДСМ и досегашен градоначалник Горан Стојановски и кандидатот ма ДУИ, Суад Шаќиров. Во првиот круг победи Стојановски со 250 гласови пред Шаќиров, но недоволно за да стабе градоначалник.

Можеби ќе ве интересира: