Реклама

Апасиев: Требало едно И да додадете и Република Северина Македонија да сте пишеле оти го изду*ивте народот

Apasiev

Најзалудно потрошени четири часа од мојот живот беше читањето на програмата на мандатарот Христијан Мицкоски и биографиите. Ова го изјави во Собранието, лидерот на Левица, Димитар Апасиев.

Zito akcija 640x289px

„Она што го имаме уште на првата страна сѐ ми кажа, еве нека види јавноста, во три реда, на пет места пишува ‘Република Северна Македонија’“, рече Апасиев.

Agria

Додаде дека по она што ВМРО-ДПМНЕ му го направила на народот во предизборието, требало да додаде и едно „и“ во името, па државата да биде Република СеверИна Македонија“.

„Го изду*ивте народот со тоа што му го ветувавте на избори“, додаде Апасиев.

Можеби ќе ве интересира: