вторник, 29 ноември, 2022
Реклама

(ВИДЕО) Апокалиптични снимки од празните италијански градови

Американската телевизија CNN објави видео, снимено со дрон од италијанскиот град Баранцате, кое го снимила агенцијата Reuters. На видеото можат да се забележат апокалиптични сцени од празни автопатишта, улици, мостови и булевари.

Досега вакви сцени беа карактеристични само за филмовите со дитопична содржина, но сега, ова е реалност, бидејќи светот во моментов се соочува со една од најголемите кризи во модерната историја.

Agria