среда, 23 септември, 2020
Реклама

Владата ги олабави мерките, публиката се враќа во салите во ограничен број

Publika na natprevari

На денешниот состанок на Владата дојде до олабавување на мерките така што публиката ќе почне полека да се враќа на трибините, па може да се очекува веќе на следните натпревари да има навивачи во салите.

Во прво време тоа ќе биде во ограничен број односно нема да има полн капацитет. Како што стои во соопштението на почеток трибините ќе бидат исполнети до 30 проценти од капацитетот, а максимум ќе има до 1.000 гледачи. Ќе мора да се почитуваат и одредени мерки, но најважно е дека истите се олабавуваат.

Можеби ќе ве интересира:

Реклами