понеделник, 8 март, 2021
Реклама

(ВИДЕО) Кавадарци доби велосипедско – пешачка патека долга четири километри

Општина Кавадарци ја пушти во употреба велоспедско – пашачката патека од село Ваташа до Моклиште во должина од четири километри. Изградбатана патеката чини 29,5 милиони денари, кои се обезбедени од Агенцијата за подршка на руралниот развој и Општина Кавадарци.

Погледнете го видеото од свеченото отворање:

Kegi Mobi

Можеби ќе ве интересира: