Реклама

(ВИДЕО) Пендаровски: Знам дека ви е тешко, не паѓајте со духот, ќе издржиме

Stevo Pendarovski 24.03.2020

Претседателот на Република Северна Македонија Стево Пендаровски преку видео порака им се обрати на граѓаните. Во неа тој ги повикува: Ве молам, не паѓајте со духот, сите заедно, ќе издржиме.

Zito baner

„Додека целиот свет е во потрага по вакцина и лек, самоизолацијата е најдобрата превентива против вирусот. Знам дека ви е тешко, но, мораме да ги сочуваме нашите животи, и да им помогнеме на немоќните и повозрасните.

Agria

Немаме друга опција во овој период освен да издржиме!
Ве молам не паѓајте со духот, сите заедно, ќе издржиме!
Седи дома, заштити се“, порача претседателот Пендаровски.