Реклама

Полицијата апсеше и ноќеска

Policiski cas 01.04.2020

Тројца велешани и двајца неготинчани се уапсени од полицијата ноќва, поради тоа што не го почитувале полицискиот час и се движеле без дозвола.

Zito baner

За време на изминатиот полициски час кавадарчани биле примерни, па таму нема уапсени.

Agria

Од денеска 168 лица од Велес, Кавадарци и Неготино излегуваат од самоизолација. Па така, во моментов полицијата обезбедува 96 лица, граѓани во самоизолација, 69 во Кавадарци и 30 во Неготино.