недела, 4 декември, 2022
Реклама

Седи дома, слушај радио – викенд шема со DJ MasterHip на Радио 5 ФМ

Велешкото Радио 5 ФМ почна со викенд програмска шема Седи дома – слушај радио. Секој ден од викендот во вечерните часови, изборот на музиката го прави познатиот велешки DJ MasterHip, кој ќе се обиде карантинските вечери да ви ги разубави со добра музика.

Еве дел од атмосферата во Радио 5 ФМ вечерва.

Agria