недела, 4 декември, 2022
Реклама

Две мртви тела пронајдени во стан во Велес

Policiski cas 01.04.2020

Полицијата утрово пронајде две мртви тела во стан на улица 4-ти Јули во Велес, во близина на детската градинка кај Жаба зграда. Од полицијата потврдија дека добиле повик од соседи, кои се пожалиле на ужасна миризба која доаѓала од станот на починатите.

Според соседите, најверојатно се работи за мајка и син кои повеќе од еден месец не биле видени од соседите.

Agria

Јавен обвинител е на терен и врши увид, по што ќе се знае причината и времето на смртта на двајцата велешани.