Реклама

(ВИДЕО) Погледнете каков план имало за изградба на Велес во иднината?

Пребарувајќи по youtube, случајно налетавме на овој прилог на тогашната А1 телевизија, на кој се објаснети плановите за изгледот на Велес во иднината. Според содржината, прилогот е емитуван помеѓу двата круга на локалните избори во 2009 година, кои се одржаа во март. Погледнете го видеото и проверете дали се исполниле плановите на „бистрите велешките умови“.