Реклама

100 години Фудбалски клуб Горски

Фудбалскиот клуб Горски ќе го прослави својот 100-ти роденден, ќе прослави еден век постоење, со низа манифестации и фудбалски натпревар помеѓу ветераните на клубот.

По тој повод во Ликовниот салон на 28 овој месец ќе се одржи изложба на фотографии.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

„Батали.нет“ го честита 100-тиот роденден на ФК Горски со желба многу скоро да се врати повторно во повисоките рангови на натпреварување ,таму каде што и му е местото.

Можеби ќе ве интересира: