Обид за убиство во затворот „Идризово“, затвореник се бори за својот живот

Неколку минути по полноќ, обид за убиство на затвореник имало во затворот „Идризово“. Со две рани и во тешка состојба, 36-годишниот американски државјанин од Струга завршил бил пренесен во болница. Тој е задржан на КАРИЛ, во тешка здравствена состојба. До инцидентот дошло откако претходно, затвореникот добивал закани во одделение каде бил сместен и истите според … Продолжи со читање Обид за убиство во затворот „Идризово“, затвореник се бори за својот живот