Реклама

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Животните во скопската зоолошка го прославија Велигден

Верверичките си направија празнична велигденска гозба. Скопје ЗОО објави фотографии на својата Фејсбук страна како тие уживаат во нивното живеалиште во амбиент надополнет со велигденски декорации и јајца.

Zito baner

Фотогалеријата можете да ја погледнете во продолжение.

Agria