Реклама

Лажна е дојавата за бомба во Судот во Охрид

osnoven-sud-ohrid

Лажна била дојавата за поставена бомба во зградата на Основниот суд во Охрид. По извршените проверки на објектот, вработените во Судот се вратени на своите работни места.

Содржината продолжува под рекламата

Инаку, дојавата била извршена утрово во 7.50 часот до полицијата во Охрид, од страна на непознато лице. Веднаш потоа беа спроведени активности за обезбедување на објектот, вработените од Судот беа евакуирани, а улицата пред зградата затворена за сообраќај и минувачи.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Анонимни дојави за поставени бомби изминатиов период има во средни и основни училишта, но и во институции и трговски центри, претежно во Скопје и Прилеп.

Можеби ќе ве интересира: