Реклама

Доделени признанија на најдобрите крводарители во Велес за 2022 година

Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес вчера ги додели признанијата за најдобрите на полето на крводарителството во Велес, Градско и Чашка за 2022 година.

Содржината продолжува под рекламата

Zito baner

Признание за 100 пати дарувано крв доби Јован Андреев. Признанија  добија и  Сашко Хаџи Арсов Николче Несторов, Драге Станчевски, Даниела Петровска, Дарко Атанасовски, Илиевски Гоце, Ален Давчевски, Бојан Станчев, Сашо Новачев и Јово Стојков  кои својата рака ја подале педесет пати.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Во знак на благодарност за унапредување и омасовување на крводарителството, значаен придонес за исполнување на локалниот и републичкиот план за крводарителство во 2022 година и за поддршка на крводарителството Благодарница им се додели на: Здружение „Велес Бајкинг“, Основна организација на Црвен крст Градско, ССОУ Коле Неделковски и Горан Богоевски.

Можеби ќе ве интересира: