Реклама

(ВИДЕО) Како изгледа перен автомобил речиси после 37 години

Речиси и да нема кој не чул за брендот Mercedes. Нивните автомобили се меѓу најпопуларните на планетата,  а добро е познато колку AMG влијаеше на светот на автомобилизмот.

Mercedes 280 SL во текот на седумдесетите и осумдесетите години од минатиот век беше исклучително популарен, а овој автомобил е посебен и по тоа што не е испран дури 37 години.

Agria

Овој автомобил беше паркиран во гаража. Кога автомобилот беше пронајден беше прекриен со прашина и кој знае уште со што друго.

Екипата на експерти од AMMO NYC целосно го средин после деталното перење.

Извор: 24 auto