Реклама

Од денес задолжително носење маска, шал или марама

Почнувајќи од денес 1 мај, ќе се казнуваат сите оние кои нема да носат маска. Ова денеска го соопшти Министерството за здравство, бидејќи како што велат, само така може да се спречи ширењето на коронавирусот.

Zito baner