недела, 4 декември, 2022
Реклама

Го имаме првиот добитник откако обложувалниците отворија

Само 12 минути му беа потребни за да креира добитен тикет уште во првиот ден од отворањето на Sport Life обложувалниците по прекинот со работа поради пандемијата со корона-вирусот. Добитниот тикет е уплатен 12 минути по 10 часот, а типувачот само со три пријателски средби и уплата од 1.000 денари си доби малку повеќе од 100 евра, вкупната добивка е 7.526 денари.

Обложувачот ќе мора да почека до 14 часот за исплата, но секако е задоволен што на убав начин му тргна обложувањето по два месеци пауза.

Agria

Извор: sportmanija