Реклама

Неверојатни фотографии направени веднаш по породување

Birth becomes her, веб-страницата за фотографии од раѓање, ги објави победниците на својот годишен натпревар за фотографии, и тие навистина се неверојатни

Основачите Моне Никол и Џенифер Мејсон, ги избраа најдобрите фотографии каде што имаше навистина голем избор.

Soopstenie 10.07.2020

Реклами