Реклама

ОВИЕ ЛУЃЕ ЗА ВЛАКНО ЈА ИЗБЕГНАЛЕ СМРТТА! Милиони луѓе гледаат и не веруваат како е ова можно (ВИДЕО)

Е ова се вика „да се има среќа“!

Zito baner

Изреката „Во погрешно време на погрешно место“ за овие луѓе не важи, бидејќи да биле само некој сантиметар поблиску – немало повеќе да ги има!

Agria

Погледнете ја компилацијата од неверојатни снимки на луѓе кои преживеале стравотни несреќи, а притоа да не им фали влакно на главата – буквално. Можно е малку да ви застане срцето додека ги гледате, но замислете како им било нив!