Реклама

Петре Шилегов позитивен на коронавирусот

Градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов е позитивен на коронавирусот. Тој на својот фејзбук профил напиша дека и покрај сите мерки кои што ги превземал од негова страна за негова лична, и заштита на луѓето околу него, сепак не успеал да се заштити од коронавирусот.

„Денешното тестирање покажа позитивен резултат. Клиничката слика е добра, со благо покачена телесна температура и без потреба од хоспитализорање“, напиша Шилегов.

Agria

Тој порача дека вирусот не смее да се потцени и дека мора секој од нас да внимава.

Можеби ќе ве интересира: