Реклама

ДЕВОЈЧЕ (9) МУ ГО СПАСИЛО ЖИВОТОТ НА БЕБЕ КОЕ СЕ ДАВЕЛО! Забележало потонато дете додека мајката не знаела што се случува! (ВИДЕО)

Снимката од базенот на еден хотел во Мичиген може во најмала рака да се каже дека е ужасна, без разлика што на крајот се добро се завршило. Двегодишно дете се нашло во базенот помеѓу десетина луѓе, но никој од нив не забележал кога тоа почнало да се дави и се обидувало да се задржи на површина. Малечкиот се одржувал колку можел, но тогаш почнал да тоне кон дното.

Zito baner

На негова среќа, тоа го забележало деветгодишно девојче и веднаш ја повикала својата кума со која дошла на базенот. Таа дотрчала, скокнала во вода и со помош на останатите капачи, го извлекла детето од водата. Тогаш некој викна полиција, а снимката од разговорот можете да ја слуштете истовремено со ова видео. „А каде беше мајката на детето?!“, се прашувате и вие. Нема да верувате, но полицијата дополнително соопштила „дека и мајката била во базенот“.

Agria