Реклама

ВИДЕО: КОРОНАВИРУС ХИТ НА ДЕНОТ

Италијанците не престануваат со својата креативност, во моментите кога земјата и нивниот народ се соочува со една од најголемите кризи во историјата. Овие четири момчиња, веројатно во самоизолација или нешто слично, се досетиле да направат преработка на познат хит и да го „посветат“ на коронавирусот.

Zito baner