Уште едно реми без голови за екипата на Превалец во контролен натпревар

Фудбалерите на Превалец запишаа уште едно реми без голови, во контролен натпревар, против екипата на Бабуна од село Мартолци.Содржината продолжува под рекламата Превалец имаше голем број на шанси, но лошата реализација беше клучен фактор што мрежата на Бабуна остана не затресена.Содржината продолжува под рекламата За ФК Превалец ова е трета средба во рамки од подготвителниот … Продолжи со читање Уште едно реми без голови за екипата на Превалец во контролен натпревар