Реклама

(ВИДЕО) Колев: Продолжува изградбата на кејот на реката Вардар кај мало мовче

Градоначалникот на Велес, Марко Колев вчера на прес конференциија пред новинарите рече дека ќе продолжи изградбата на кејот на река Вардар помеѓу Мало Мовче и Стар Мост, со што градот ќе добие уште едно атрактивно место за одмор и рекреација информира на вчерашната прес конференција градоначалникот Марко Колев.

Текстот продолжува под рекламата

Zito akcija 640x289px

Тој додаде дека реконструкција на водоводна мрежа ќе има на улиците ,,Луј Пастер” ,,Питу Гули” и ,,Кирил Пејчиновиќ” а фекална канализација ќе се поставува во населбата Превалец и на два крака во населба Речани, а исто така ја најави и реконструкцијата на околината на Спомен костурницата од НОВ и Комплекс УЗУС.

Текстот продолжува под рекламата

Agria

Moжеби ќе ве интересира: