Реклама

И Мартолци исклучен од натпреварувањето во ОФС Велес

На едно коло до крајот на Општинската фудбалска лига – Велес, од натпреварувањето е исклучена и екипата на Мартолци поради непојавување на два последователни натпревари.

Текстот продолжува под рекламата

Zito akcija 640x289px

Резултати: Башкими – Тополка 4:1, Младост – Форца Нова 2:5, Согле – Бабуна 0:3 (службено поради исклучување на домашниот тим), Богомила – Илинден 3:0 (службено поради недоаѓање на гостинскиот тим), Мартолци – Горски 0:3 (службено поради исклучување на домашниот тим).

Текстот продолжува под рекламата

Agria

И заостанатите натпревари се регистрирани со службен резултат. Богомила – Бабуна 3:0 од 19 коло, Богомила – Мартолци 3:0 од 12 коло и Мартолци – Форца Нова 0:3 од 17 коло.

ПОЗ ТИМОДИГ ПОБ НЕРПОРГОЛ/РАЗБОД
 1БАШКИМИ (Ј)19171161/1452
 2БОГОМИЛА19133347/1842
 3БАБУНА19132458/2841
 4ИЛИНДЕН (БС)19132443/2041
 5ФОРЦА НОВА19811029/3125
 6СОГЛЕ19711125/4122
 7ГОРСКИ19631028/3521
 8МАРТОЛЦИ 200719441131/4716
 9ЧАШКА 202219431223/4615
 10МЛАДОСТ 197619421322/4814
 11ТОПОЛКА19261116/5112
ТЕБЕЛА ОФС ВЕЛЕС

Можеби ќе ве интересира: