недела, 4 декември, 2022
Реклама

СЛЕДИ ВО ЖИВО: ОБРАЌАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ

Претседателот на државата, Стево Пендаровски се очекува да прогласи вонредна состојба на барање на Владата со цел поефикасно справување со епидемијата на коронавирусот. Следете го во живо.