Реклама

Пожар кај село Бистрица

Центарот за управување со кризи информира дека во во атар на село Бистрица, место викано Бистрички осој има активен пожар на отворен простор.

Содржината продолжува под рекламата

Zito baner

Од страна РЦУК – Велес се известени ТППЕ Велес и Шумско стопанство Бабуна Велес. Гори претежно ниви, стрништа и ливади.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Екипа од Шумско стопанство Бабуна Велес е на терен и го контролираат пожарот.

Можеби ќе ве интересира: