Возилата на водород чистат и не загадуваат. Странска делегација ги посети електраните и фабриките на „Феро инвест“

Делегација од 30 лица од организации и институции од областа на енергетиката, енергетската ефикасност, енергетската транзиција, зелената енергија и зачувувањето на животната средина од Франција, Австрија, Швајцарија, Словенија, Романија, Бугарија, Украина и од неколку општини од нашата земја, посетија дел од фабриките и електраните на групацијата „Феро инвест“, кој важи за лидер во енергетската транзиција … Продолжи со читање Возилата на водород чистат и не загадуваат. Странска делегација ги посети електраните и фабриките на „Феро инвест“