Реклама

Oд утре задолжителен ПЦР тест за влез во државата

Granicen premin bogorodica

Од утре за влез во државава од Србија, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Косово ќе биде задолжително да се приложи негативен ПЦР тест не постар од 72 часа.

Владата тукушто го усвои предлогот на Комисијата за заразни болести.

Можеби ќе ве интересира:

Реклами