Реклама

Давор Ќимовски го промовираше своето авторско дело во талент шоуто „Нови и Млади“

Давор Ќимовски од Чашка  го промовираше своето авторско дело „Ќимово оро“ во талент шоуто „Нови и Млади“.

ZITO BANER 700x300 banner NOVA GODINA

Инаку тој има 16 години а веќe е врвен хармоникаш. Негов учител е велешки виртуоз на хармоника Војче Петрушев, со кого веќе музицираат и заедно.

Содржината продолжува под рекламата

Agria

Во продолжение погледнете го настапот на Давор Ќимовски со неговото авторско дело „Ќимово оро“.

Можеби ќе ве интересира: